Wednesday, April 16, 2008

The day I was invited to discuss TARRC

I was invited for a sumptuous Chinese lunch at PJ Hilton one fine day, to discuss, among other things, the need to stop criticising the project called the high-performance training centre in London.

In attendance was Berita Harian sports editor, Norbakti Alias, a former big-shot of Berita Harian, a politician who lost in the recent General Elections and two representatives of the company that was given, or won, I'm not too sure, the contract to upgrade certain areas of the Tun Abdul Razak Research Centre (TARRC).

There was even an invite for me to have a look around at TARRC. Yes, all the way to London. Whether it was a one-way ticket or not, well, we will never know...

19 comments:

Anonymous said...

wah.. wah.. former berita harian big shot...? i wonder who.. kalau i jadi u, i 'ambil' the trip but when you return, you still stand firm on ur opinion - against the idea sending athletes there.. hee hee hee..

apalah nak jadi dgn azalina and the gang... . mana tak org marah... anyway you should reveale more what transpired during the 'meeting' at the hotel..

Anonymous said...

hai saudara.. ini dah dapat duit vss... tolong lah pergi cuci kereta luar and dalam.. silap silap tikus pun dah beranak ....

bukan aku tak tahu keadaan kereta kau, bertahun aku naik kerata yang condition sama... sangat tak bersih!

epain said...

hahahaha....ini sebahagian drpd cerita behind the scene of hptc...

mungkin byk lg dan tak dinafikan byk jugak watak pembantu plus main actor....

dan ini pulak br cerita hptc...sapa tahu cite lain pun ada cuma tajuk je beza...

Anonymous said...

give lah some information who these idiots are who met you and the berita harian editor.

Anonymous said...

hentikanlah semua ini, suruh azalina byr balik duit msn pakai fund tourism ministry... apalah nasib malaysian sports... hidup dato mazlan ...

Anonymous said...

bro rizal... maybe the london trip if it was on, it would have been paid by national sports council as well... rite?

we had in previous years launch campaigns such as save the turtles, save those rare animals, and now we have to save national sports council, no thanks to an individual .

Anonymous said...

wake up wake up wake up...


bro reveale all... this is more interesting than the umno meeting...

madihensem said...

chinese or japanese ? coz one week after, a good friend of mine and me had that session too...! same place what??!!! same story some more....hahahaha

Anonymous said...

Jangan la cam tu bro.. cian si Rizal. Lebih elokkan beli susu anak dari pergi cuci keta kat car wash. Cuci keta sendiri kan jimat sikit. Selama saya mengenali Rizal Hashim dia adalah seorang suami dan bapa yang baik serta seorang ketua keluarga yang bertanggung jawab. Mungkin satu hari nanti bakal dicalonkan sebagai bapa 'MITHALI'.

bekas penyiasat

Anonymous said...

Bro, kita mahukan perubahan di peringkat Nasional dan Negeri, Khususnya pasukan bola sepak KL.Teruk sangat.

Anonymous said...

Bro, kita mahukan perubahan di peringkat Nasional dan Negeri, Khususnya pasukan bola sepak KL.Teruk sangat.

Arnaz said...

WE don't need the HPTC to be in London. And what use is there to have Marlborough College either?
If the Government wants to spend hundreds of millions of ringgit on sports, bring the world class equipment, the world class staff, coaches and world class mentality here. But to do that, three quarters of MSN have to lose some face. I don't think they're willing to let that happen.
So, we're stuck with world class banners and posers, aided by world class taxpayers funds.

Anonymous said...

My heart bleeds for the KL team. F***ing politicians!!!

Charles,Prince said...

Dear Mr.Rizal Hashim, kindly ensure that your Will is written and your family can be well taken care of in your absence while you come here to london AND remain...FOREVER.

epain said...

anon...instead of "mahukan pembaharuan"...why not u list down "cadangan utk pembaharuan"...

specifically...

there are a lot of people just shout need for reform...but no idea thrown....

tunku malik said...

akum semua..isu tarcc sebenarnya telah menyatupadukan kita semua ats nama rakyat malaysia yang masih ada perasaan sayangkan negara...ada member di msn cerita insiden membabitkan penerangan diperingkat awal penubuhan benda alah ni di msn.masa tu dato ramlan jadi arg kuat hjh ajalina la....di satu petang satu sidang media khas diadakan yang mana taklimatnya disampaikan org kg rizal hashim la sapa lagi kalau bukan ramlan aziz bekas abg ipaq shiela majid


yang lawak tu,masa sesi penerangan disampaikan,cuma bg tau dkt kertas mahjong saja lawak kan.projek juta2.ada ka guna kertas mahjong saja.pastu ada la geng2 reporter yang begitu sibuk dengan pelbagai pertanyaan dan soalan yan mencabar kroni2 penggerang tu....antara yang memeber bg tau hadir ialah rizal hashim,khawari isa dari BH dan hafizal hamad rtm...bila dah tak paham dengan penjelasan yang diberikan wakil rtm bagi cadangan agar wartawan2 msia dibawa meninjau kwsn terbabit,tiba2 ada la sorang ni yang tiba2 jadi emosional.sampai wartawan yang hadir jadi keliru..sapa sebenarnya kp msn ni?dato ramlan atau dato TM yng nampak emosional....pertanyaan di akt geng2 reporter...kalau mai majlis sekadar na bagi laporan2 negatif bleh kluar....nampak begitu ceteknya pemikiran org yang pernah berada dalam keluarga meda satu masa dulu.

bro...perjumpaan di pj hilton katanya bukan saja bro dan bakti,malah ada beberapa media juga turut dijemput mengikut hari......

jadi kesemua yng saya bagi tu untuk menyatakan betapa tamak,betapa halobanya manusia.....renung2 dan fikir2 lah

epain said...

azalina actually is not going far away from sport since she's the tourism minister...

there are a lot of so called "sports tourism"...

if my target is true...just wait for The Red Devils action in KL....n Tourism Ministry surely be the main sponsor...

the guest of honor none other, najib, azalina n the most die hard fans, MP rembau ....the other i project, "sport tourism for women"...last but not least "training academy aka High Performance Training College for stewardess and usherettes" and again, in London...

so at least the "actor" in scene of rizal hashim will again come to the play....

hahahahha....

Anonymous said...

Dear Mr.Rizal Hashim, kindly ensure that your Will is written and your family can be well taken care of in your absence while you come here to london AND remain...FOREVER.

-------------------------------


Don worry bro rizal, if anything happened to you, Azalina will the first suspect and those involved.


bekas penyiasat

Anonymous said...

Bro,
you should tell all la...
azalina is a crook and will always remains a crook. I pity the tourism ministry cos all their fund will be gone by the end of the year.
Because of azalina, MSN is having problem funding athletes' training. Some training program oversea have to be 'shorten' due to lack of fund. How do you expect the athletes to excel like this?