Wednesday, April 15, 2009

Kasihan Kelantan, Kelantan FA dan kelate.net

Kasihan kepada semua penyokong sejati Kelantan. Sudahlah Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) dihukum bermain di luar jajahan, kini laman sesawang kelate.net kena hack! Bagi moderator dan semua pelayar laman itu, bersabarlah!

11 comments:

-din kuaci- said...

Alaaaaa jgn risau la Kelantan. FAM mesti ubah keputusan punya nanti. Yang penting KAFA mesti kemukakan rayuan dan FAM pasti akan benarkan main semula nanti.

Nak hukum Annuar Musa pun FAM dan menggigil kepala lutut, ini pulak nak ban stadium Kelantan. Tu buat gempaq jer tu....

nabil said...

BETUL kata din kuaci, FAM selalu ambil keputusan yang tergesa-gesa. Selepas tu nak ambil hati pihak tertentu, tarik balik keputusan yang dah dibuat tu. Macam mana orang nak hormat FAM nih?


Nabil
Utan Aji, Perlis

Ex-Pilot said...

FAM - Football Army of Malaysia telah melebarkan jajahan takluknya.
Diberitakan seorang lagi bekas askar telah mula bekerja di FAM.

Hidup FAM! Hidup Bekas Askar!

Anonymous said...

ha..ha..
pikir la sendiri...
tau x pa...

ex-Kastam said...

Ex-Pilot,

Apa nak heran FAM ambil ex army masuk kerja kat FAM. Namanya pun dah Football Army of Malaysia. Kira ngam la tu....

merang - moderator kelate.net said...

Ini merupakan kejadian kali kedua berturut-turut dalam masa dua tahun dimana laman web kelab penyokong kelantan diserang virus oleh pihak-pihak tertentu.

Pihak kami merakamkan dukacita atas kejadian ini dan berusaha sebaik mungkin untuk menyelesaikan masalah ini seberapa segera.

Bagi pihak pentadbiran Kelate.Net kali memohon maaf kepada semua pelayar-pelayar diluar sana atas kesulitan ini.

Rocky's Bru said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anti pengganas said...

LARANGAN terhadap penggunaan Stadium Sultan Muhammad Ke-IV hingga 31 Disember 2009 tidak menguntungkan sesiapa.

Insiden rusuhan penonton memang sesuatu yang kita kutuk. Tetapi menghukum sedemikian rupa agak keterlaluan.

Sepatutnya FAM ambil tindakan dalam situasi 'menang-menang'. Tapi yang berlaku ialah disebaliknya. Menang jadi arang dan kalah jadi abu.


anti pengganas
Sintok

kacang hantu said...

SETUJU dgn Din koci,
Tengok saja kes Kelantan lwn KL Plus. FAM akan tarik balik larangan bermain di Kelantan kelak.

Berani potong jari punya!

Anonymous said...

IKLAN untuk Jawatan Penolong Setiausaha Agung FAM dah keluar di web FAM. Sesapa yang berminat boleh cuba nasib.

Keutamaan diberi kepada bekas-bekas askar.

ex-sarjan said...

Aku juga bekas askar, ada sesapa boleh kowtim dengan FAM supaya aku masuk kerja di FAM tak.

Tengkiu