Tuesday, June 10, 2008

A radio channel for youth?

There is talk that the Sports Minister Datuk Ismail Sabri Yaakob will be launching a radio station specifically for youth soon. It could be called Radio Belia. Sports has enough publicity as it is.

2 comments:

Anonymous said...

Another project to make money... why cant they work with OCM Radio that is going to be launched nex month.... waste waste money .... From Bera to Kera.

madihensem said...

radio belia???tak payah la, radio rtm yang ada 32 stesen, campur astro punya, campur media prima, campur bernama dengan campur yang datuk jojo punya tu pun dah tak larat nak dengar...hampir semua stesen konsepnya sama...main lagu indon khusus untuk BELIA kita...bukan nak up rtm la, tapi saya rasa radio rtm lain skit cuma orang tak berapa nak dengar sebab pendekatannya tak menarik...betul tak? tapi isi ada, contohnya kalau nak dengar sukan, ada arena sukan, belia ada segmen kat muzik n klasik nasional, otai boleh dengar malar segar, english kat traxx pun ada sports n youth...ni semua jalan nak perabih duit la ni....

p/s : saya terkejut sebab baru tau jadi menteri ada elaun percutian luar negara yang di tanggung oleh kita...pakai duit rakyat..pastu siap bawak anak bini semua...apa benda ni? pastu konon2 baik hadkan percutian ke negara asean je...masih guna duit kita, dah tentu naik flight 1st class, hotel 5 star, sewa kereta mewah, beli itu, beli ini....dah la gaji n elaun banyak gile....panas betul!!!!