Wednesday, June 16, 2010

Era Transisi

Akhbar Transisi kini di pasaran. Dikendalikan oleh bekas bos aku, Zian Johari, yang menjadi penggerak utama munculnya Harian Metro selaku akhbar paling laris.



Berbeza...isu yang dipaparkan oleh Transisi


4 comments:

Anonymous said...

sdra rizal,

menarik transisi ni. saya kenal bos lama rizal tu. semoga menjadi akhbar pilihan terbaru orang ramai. insya-Allah.

Wan Kesuma
KB

Anonymous said...

Bro,

Berani kerana benar. Biarlah akhbar transisi berhemah, bertanggunjawab dan berkualiti.

Selamat maju jaya.

ALI PJ

Singalautmetro said...

Lama tak dengar cerita. Aku still kat orchard road klang. Dahtengok transisi. Ok ape. Bos kamu dan bos aku jugak.

Sudi-sudilah menginap kat blog bodoh aku. Singalautmetro

Singalautmetro said...

lama tak dengar cerita. aku still kat orchard road klang. Tak ingat aku. Dah tengok Transisi. Ok ape. Bos kamu bos aku jugak.

Sudi-sudi lah menginap kat blog murah dan bodo tempat aku bertapa kalau boring.